Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Zorgvervoer Gelderland

uw vervoer, onze zorg!

Zorgsector

Onze diensten in het kort :

  • Onze diensten in het kort :
  • Het vervoeren van uw clienten en goederen
  • Adviseren over al uw personenvervoer
  • Fungeren als intermediair / vervoersmakelaar
  • Onderzoeken van de vervoersstromen binnen uw organisatie
  • Het bieden van een totaalpakket (als hoofdaannemer) van uw uit te besteden vervoersstromen
  • Het leveren van chauffeurs, inzetbaar op uw eigen wagenpark
  • Wagenpark beheer
  • Organiseren van zittend ziekenvervoer naar instelling of behandelaar. Zie voor extra informatie de pagina zittend ziekenvervoer

Kortom, voor al uw vervoer bieden wij de juiste oplossing !

Een voorbeeld van één van de vele diensten die wij bieden :


Uw organisatie bied cliënten de mogelijkheid deel te nemen aan dagverzorging of dagbehandeling waarvoor de cliënt een indicatie heeft vanuit de gemeente of het zorgkantoor. Uw organisatie ontvangt hiervoor een vergoeding per dag inclusief een vergoeding voor vervoer van de cliënt.


De vergoeding vanuit de AWBZ welke beschikbaar wordt gesteld voor vervoer is in 2013 dusdanig verlaagd dat het in veel situaties niet haalbaar is het vervoer op de huidige wijze voort te zetten.


Door deze beleidswijziging is er vaak de mogelijkheid van dure complexe constructies af te stappen aangezien dit vaak als clausule wordt opgenomen in aanbestedingen van het personenvervoer.


Samen met u kunnen we alle mogelijkheden doornemen om het vervoer op dusdanige wijze in te zetten zodat de kosten niet onnodig hoog oplopen.


Daarbij kunnen wij de totale verzorging van het cliëntenvervoer die dagelijks de dagverzorging of dagbehandeling bezoeken uit handen nemen.


Zorgvervoer Gelderland heeft hierbij een uitvoerende, maar ook een coördinerende rol en stuurt de dagelijkse vervoersstromen aan. De wijzigingen, aan en afmeldingen van het cliëntenvervoer kunnen desgewenst door de cliënt rechtstreeks gemeld worden bij onze 24-uurs bereikbaarheidsdienst.


Alle contacten lopen via onze centrale in Apeldoorn waardoor het mogelijk is korte lijnen te hanteren en optimale ritten uit te laten voeren. Dit ten gunste van uw budget en de optimale kwaliteit.


Naar wens kunnen wij extra mogelijkheden bieden zoals chauffeurs met een gedegen kennis van de ziektebeelden die binnen uw organisatie van toepassing zijn.


Door middel van een training of bijeenkomst binnen uw organisatie bent u verzekerd van chauffeurs met een gedegen kennis, wat uiteraard een voordeel oplevert ten opzichte van een regulier geboekte (personen) vervoerder.


Door uw vervoersstromen via Zorgvervoer Gelderland te laten verlopen zijn de mogelijkheden eindeloos en kan het vervoer volledig naar wens ingericht worden.


Neem voor vrijblijvende informatie of een oriënterend gesprek contact op via de contactpagina!